יום שני, 23 במאי 2011

קוקטיילים מתכונים - איך מכינים מרגריטה?

קוקטיילים מתכונים

קוקטייל הוא ערבוב של שני משקאות אלכוהוליים או יותר. בכדי שהמשקה יזכה בתואר קוקטייל הוא חייב להכיל לפחות שני סוגי אלכוהול. וודקה עם תפוזים היא לא קוקטייל, היא רק ערבוב, בשביל שזה יהיה קוקטייל צריך שיהיה במרכיבים עוד משקה אלכוהולי.

קיימים בעולם היום אינספור סוגי קוקטיילים, חלקם מוכרים וטובים וחלקם קצת פחות מוצלחים. עם זאת, ישנה קבוצת קוקטיילים קלאסיים , כל ברמן ואדם שמבין באלכוהול חייב להכיר את הקוקטיילים הקלאסיים. בבלוג הזה ניתן את מתכונים לקוקטיילים קלאסיים.

מרגריטה

קוקטייל המרגריטה הוא קוקטייל מצוין לקיץ, בישראל נוהגים יותר לשתות את המרגריטה הקפואה והמתוקה יותר העשויה בבלנדר. למרגריטה הקפואה ניתן להוסיף שלל טעמי פירות קיץ.

אפשר להכין מרגריטה עם כל פרי כמעט: אבטיח,משמש,תות,אשכולית,לימון,תפוז,שזיף ועוד.

המרכיב העיקרי במרגריטה הוא טקילה. המרגריטה הקלאסית מנוערת בשייקר ולא בבלנדר.

מרכיבים למרגריטה קלאסית:

טקילה

מיץ לימון

טריפל-סק (ליקר תפוזים)

מנערים את שלושת המרכיבים יחד בשייקר ומגישים בכוס מרגריטה טבולת שלויים במלח.

מרגריטה פסיפלורה:

40 מ"ל טקילה
20 מ"ל טריפל – סק (ליקר תפוזים)
20 מ"ל סירופ ליים
20 מ"ל מונין פסיפלורה
1/2 פסיפלורה

קוקטייל בלנדר. את כמות הקרח בוחרים בהתאם למרקם הרצוי. גרעיני הפסיפלורה מנקדים את המשקה ומשווים מראה טרופי יפהפה. חזק, חמוץ-מתוק, מרענן וטעים.

רוצה לדעת איך מכינים מוחיטו, סקס על החוף וקוקטייל כיפה אדומה - אתר מתכונים לקוקטיילים

מרגריטה הוא המשקה האהוב עליי בתור בחורה על הבר וגם המומחיות שלי בתור ברמנית - לבלוג החוויות שלי על הבר :

בלוג בחורה על הבר


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה