יום חמישי, 2 ביוני 2011

איך מכינים מרטיני?



איך להכין מרטיני?

המרטיני הוא קוקטייל ותיק השייך למשפחת הקוקטיילים אשר מערבבים בשייקר. את המרטיני יש לערבב בשייקר ולא לנער. זאת במטרה להשיג מהילה מינימאלית במי קרח. המרטיני מככב בסרטי ג'ימס בונד.

מרכיבים למרטיני קלאסי:

ג'ין

ורמוט יבש

זית

אופן ההכנה של המרטיני:

מערבבים יחד את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומגישים בכוס מרטיני בליווי זית. את המרטיני אפשר להכין במגוון רמות יובש על ידי שינוי המינונים של המרכיבים. העלאת כמות הג'ין והורדת כמות הורמוט תהפוך את המרטיני ליותר יבש.


קוקטייל אפל מרטיני (אין קשר בין הקוקטייל הזה לבין המרטיני היבש) :

40 מ"ל וודקה
20 מ"ל שנאפס תפ"ע
20 מ"ל סירופ ליים
40 מ"ל ג'ינג'ר אייל


מנוער ומוגש בכוס קוקטייל.

מרטיני הוא רק אחד ממאות משקאות שלומדים להכין בקורס ברמנים מקצועי . אם אתה רוצה ללמוד הכול על אלכוהול ואפילו לעבוד בזה. כן, גם אתה יכול להיות ברמן אני מציע לך לקרוא עוד קצת מידע על קורס ברמנים מקצועי ותחום האלכוהול

Martini

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה